Over mij

DSC00552

Over mij

Ik ben Michèle Masselink-Brands. Medio 2014 ben ik mijn hart gevolgd en met mijn bedrijf Care4YourPet begonnen. Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik een diepgewortelde liefde voor dieren. De omgang met dieren is voor mij iets vanzelfsprekends. Het hoort bij mijn leven. Ik heb dan ook altijd dieren om mij heen. Katten, honden, paarden en sinds een aantal jaren ook een konijn. Ik kan dan ook met recht zeggen “meer dan 20 jaar ervaring”!

Daarnaast werk ik op vrijwillige basis in het dierenopvangcentrum in Hengelo, waar ik me voornamelijk bezighoud met de katten, maar ook regelmatig met de honden. Naast een hele leuke en nuttige ervaring, kom ik hier ook allerlei “dierenkarakters” tegen, zodat ik nu met zekerheid kan zeggen dat ik ook met lastige dieren om kan gaan.

In de paardenwereld heb ik op diverse manieren ervaring opgedaan met jonge paarden: zadelmak maken van paarden, en merries en hengsten keuringsklaar maken. Mijn paard heb ik op 4-jarige leeftijd gekregen, hij is inmiddels 24 jaar en met pensioen. Samen hebben wij het tot de M2 dressuur geschopt.

Om mijn paardenkennis te vergroten heb ik (een deel van) de HBO-opleiding Paardenhouderij en Management gevolgd en ben ik in het bezit van certificaat basisinstructeur.