Over mij

DSC00552

Over mij

Ik ben Michèle Masselink-Brands. Medio 2014 ben ik mijn hart gevolgd en met mijn bedrijf Care4YourPet begonnen. Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik een diepgewortelde liefde voor dieren. De omgang met dieren is voor mij iets vanzelfsprekends. Het hoort bij mijn leven. Ik heb dan ook altijd dieren om mij heen. Ik kan dan ook met recht zeggen “meer dan 20 jaar ervaring”!

Daarnaast werkte ik op vrijwillige basis in het dierenopvangcentrum in Hengelo, waar ik me voornamelijk bezighield met de katten, maar ook regelmatig met de honden. Naast een hele leuke en nuttige ervaring, kwam ik hier ook allerlei “dierenkarakters” tegen, zodat ik nu met zekerheid kan zeggen dat ik ook met lastige dieren om kan gaan.

In 2017 ben ik gestart met de opleiding die ik al jaren wilde volgen: kattengedragstherapeut. In 2020 hoop ik deze opleiding af te kunnen ronden.  De opleiding heeft mijn kennis van katten enorm uitgebreid en komt me ook bij de kattenoppas erg goed van pas. Indien gewenst kan ik nu ook mijn klanten omtrent het gedrag en de verzorging van de katten adviseren.

In de paardenwereld heb ik op diverse manieren ervaring opgedaan. Ik heb veel les gegeven, maar ook jonge paarden zadelmak gemaakt en zowel merries als hengsten keuringsklaar gemaakt. Mijn vorige paard heb ik op 4-jarige leeftijd gekregen, hij is inmiddels op 27-jarige leeftijd overleden. Samen hebben wij het tot de M2 dressuur geschopt. In 2018 ben ik een nieuw avontuur aangegaan met een jonge tinkerruin.

Om mijn paardenkennis te vergroten heb ik (een deel van) de HBO-opleiding Paardenhouderij en Management gevolgd en ben ik in het bezit van certificaat basisinstructeur.